Gjesteinformasjon - Bra å vite før ankomst

Ankomst- og avreisetider

Innsjekk: Alle dager fra kl. 15.00
Utsjekk: Alle dager senest kl. 11.00 

Frokost serveres

Alle dager kl 08.00-10.00

Parkering;

Fri parkering for deg som gjest

Basseng;

Bassenget er stengt for oppussing

Bagasjerom;

Ja, spør i resepsjonen

Handikapprom:

Vi har handikapprom, spør om mer info.

Tursti ved hotellet:

Vi har flere turstier i fjellet ved hotellet. Den mest lett tilgjenglige er Oldemorstien på 2,4km.
En kort og barnevennlig tur på Skinnarbu med flott utsikt over Møsvatn. Dette er en rundtur på en spesiallaget sti, som er gruset og steinlagt. Det høyeste punktet på rundturen byr på en flott utsikt over Møsvatn og Hardangervidda. Husk å ta med deg fjellsko.

Nabo-Hardangervidda Nasjonalparksenter:

2 minutters gange til Hardangervidda Nasjonalparksenter med en prisbelønt utstilling om villrein.

Gjenglemt

Har du glemt eller mistet noe hos oss kan du sende oss en savnet melding ved å fylle ut skjemaet nedenfor.
Vi tar hånd om alle gjenstander vi finner på hotellet og oppbevarer dem i 3 måneder. Mat, drikke, undertøy og hygieneartikler spares ikke. Om du ikke har mulighet til å komme hit og hente gjenstandene dine, kan vi sende det til deg mot Postens forsendelsesavgift. Vi opplyser alltid om kostnaden før vi sender!

Bookingvilkår/avbestilling


Betalingsbetingelser

Din bestilling kan betales med Visa, Eurocard, Mastercard, American Express eller kontant.

De avtalte priser er bindende for begge parter. Hotellet forbeholder seg retten til å justere prisene som følge av endrede kostnader.

Hva gjelder om du vil avbestille?

Avbestilling senest kl. 18.00 dagen før ankomst.

Ved avbestilling etter kl. 18.00 dagen før ankomst debiteres kunden hele bestillingen med 100%.

Unntak gjelder spesialarrangement så som nyttår, jul, påske. Marispelet og andre spesielle tilstelninger som det på forhånd er gitt informasjon om. Da gjelder avbestilling senest en uke før ankomst.

Vi anbefaler deg å tegne en reiseforsikring med avbestillingsforsikring via ditt forsikringsselskap.

Hvilke rettigheter har du?

Om du har en klage til oss, så bør du gi oss beskjed snarest, eller senest innen kl. 11.00 dagen etter ankomst, slik at vi kan få en sjanse til å rette opp feilen. Manglende reklamasjon på plass vil normalt medføre tap av retten til senere erstatningskrav.

Hvilke rettigheter har Skinnarbu Hotell?

På bakgrunn av hendelser, som ligger utenfor boligeierens kontroll, har denne rett til gjennom utleier å flytte gjestene til et likeverdig bosted. Der det er mulig skal utleier på forhånd informere gjester om slike endringer, eller så snart det er praktisk mulig. Slike endringer gir ikke gjesten rett til å unnlate å betale hele eller delvis avtalte avgifter.

Du må behandle enheten med tilbørlig aktsomhet, og følge de ordensregler, anvisninger og bestemmelser som gjelder.

Du er selv ansvarlig for alle skader som oppstår på boenheten og dets inventar, om du eller noen i ditt selskap opptrer uvørent.

Det er tillatt å ha med husdyr på utvalgte rom på hotellet men det må bestilles på forhånd. Du er ansvarlig for å følge de bestemmelser som gjelder røyking og husdyrregler for din enhet. Overtredelse medfører et straffegebyr på fra NOK 3.000,-.

Du kan ikke benytte enheten til noe annet enn det som avtaltes ved bookingen (vanligvis fritidsformål) og du kan ikke tillate at flere personer overnatter i enheten enn det du oppgav ved bookingen. Den som bestiller må bo i enheten under hele oppholdet, og er ansvarlig for at reisevilkårene overholdes av alle som bor i enheten.

Ønskemål

Vi gjør oppmerksom på at ønskemål om bestemte hotellrom ikke gir noen garanti for at ønsker innfris og det vil ikke gi grunnlag for en klage i ettertid om så ikke skjer.

Krig, naturkatastrofer, streik, lock out m.m.:

Både du og vi har rett til å fratre leieavtalen om enheten ikke kan benyttes i på grunn av krigshandlinger, naturkatastrofer, arbeidsmarkedskonflikt, lengre avbrudd i vann - eller energitilførsel, brann eller andre lignende større hendelser, som verken du eller vi kunne forutse eller påvirke. Normale snøforhold, dvs. ikke stengte veier er ikke å betrakte som et hinder for ankomst.

Skinnarbu Hotell er i så fall forpliktet til å betale tilbake til deg, så fort som mulig det hva du har betalt, med fradrag for den nytte du har hatt av enheten.

Øvrige:

Innsjekk er garantert fra kl. 15.00 og utsjekk senest kl. 11.00 på avreisedagen.

Velkommen til Skinnarbu Hotell
Vi takker for at du valgte å komme til Skinnarbu, og ser frem til å ønske deg velkommen!

Covid-19

Vedrørende covid-19: Ved endringer av restriksjoner nasjonalt eller kommunalt som gjør at det ikke er mulig/tillatt å reise, kan oppholdet avbestilles gratis helt fram til dagen før ankomstdag.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram