Beredskap og tiltak ifbm. covid-19
Skinnarbu Nasjonalparkhotell forholder seg til helsemyndighetenes krav og anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett.
Her er tiltak som er innført – og blir innført, i forbindelse med covid- 19 viruset.
- Vi har egne stasjoner med antibac plassert i alle gjestearealer, tilgjengelig for alle gjester/ansatte og back-office for alle ansatte ihht vanlig internkontroll.
- Vi har innført ekstra hyppig renhold på alle felles kontaktflater, som dørhåndtak og andre berøringsflater på hotellet.
- Våre kjøkken og serveringssteder tar alle forhåndsregler når det gjelder mat og mat-trygghet.
- Vi har kartlagt vårt personale etter beste evne og har ingen av våre ansatte som har vært i risikoområder eller noen i sin nærmeste nærhet som har vært det.
- Dersom vi skulle få gjester i fremtiden med symptomer innlosjerer vi dem på rom som er holdt av i en adskilt del av hotellet kun til bruk for eventuell karantene.
- Vi serverer ikke mat i våre spisesteder som buffe, kun til Frokost. Middag vil bli servert til gjestene på egen tallerken (set meny) og med god avstand mellom gjestene.
- God informasjon/kommunikasjon til og med gjester er nødvendig i den situasjonen som covid-19 innebærer. Samtaler og møter med alle ansatte vil foregår kontinuerlig, slik at vi til enhver tid er oppdatert og kan gi god informasjon til alle gjester.