COVID-19 Viktig oppdatering

Vi holder åpent og ønsker å forsikre våre gjester om at vi følger med på utviklingen nasjonalt og at vi konstant vurderer situasjonen og hvilke tiltak vi setter inn hos oss på Skinnarbu.

På grunn av omstendighetene rundt COVID-19 og retningslinjene fra Folkehelseinstituttet, har vi valgt å endre våre rutiner samt implementere med noen nye regler for at våre gjester skal føle seg trygge hos oss på Skinnarbu.

Vi følger til enhver tid de nasjonale retningslinjene i forhold til covid-19.

Vi har antibac plassert i alle fellesarealer, samt i bakrom for våre ansatte. Det rengjøres hyppig alle kontaktflater, som dørhåndtak og betalingsterminaler etc.


Vi har valgt å begrense antallet gjester på hotellet, slik at vi i enda større grad kan sørge for god avstand mellom bordene både i restaurant og bar. Restauranten vår er stor, vi har også et par mindre lokaler som kan benyttes om man på forhånd forespør dette.
Vi har innført restaurant-tider og vi holder selvfølgelig god avstand til hverandre. Våre kokker vil ha kontroll på våre buffeér og serverer gjestene direkte fra buffén.

Skinnarbu sin høyeste prioritet er trygghet for våre gjester og medarbeidere.

Velkommen til oss!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram