COVID-19 Viktig oppdatering

Trygg påskefeiring på Skinnarbu- Oppdatert informasjon gjeldende COVID-19

Vi holder åpent og ønsker å forsikre våre gjester om at vi følger med på utviklingen nasjonalt og at vi konstant vurderer situasjonen og hvilke tiltak vi setter inn hos oss på Skinnarbu.

 
Vi har valgt å begrense antallet gjester på hotellet, slik at vi i enda større grad kan sørge for god avstand. 
I tillegg har vi fleksible avbestillingsregler nå i denne periode, for at du skal føle deg trygg hos oss!
 
På grunn av omstendighetene rundt COVID-19 og retningslinjene fra Folkehelseinstituttet, har vi valgt å endre våre rutiner samt implementere med noen nye regler for at våre gjester skal føle seg trygge hos oss på Skinnarbu.
 
Nedan følger våre tiltak på hotellet;
 

Rengjøring og Hygiene:

  • Det er satt opp hånd-desinfiseringsstasjoner i hotellets fellesområder, resepsjon og restaurant.
  • Vi har strenge rutiner for hotell-hygiene. Renholdspersonalet bruker smittevernutstyr, som byttes ofte.
  • Hotellrom stelles normalt ikke under oppholdet, av smittehensyn. Ta kontakt med resepsjon for nye håndklær, sengetøy o.l. Sekker for deponering av håndklær og søppel, finnes i enden av hver romkorridor.
  • Flater i fellesarealer som heisknapper, dørhåndtak, kortterminal vaskes og desinfiseres jevnlig.
  • Våre ansatte og gjester bruker munnbind i fellesareal.

Resepsjon/ Service:

  • Drikke og snacks kan kjøpes i resepsjon.
  • All alkoholservering er stengt, på hele hotellet.
  • Lekerom er midlertidig stengt.
  • Felles toaletter er midlertidig stengt. Vi anbefaler å bruke toalett på eget rom. Andre gjester kontakter resepsjon.
  • Det er påbud om munnbind i alle fellesarealer. Resepsjonen har munnbind til salgs.
  • Max en person i heisen, om man ikke er fra samme husstand.

Restaurant:

  • Dere tildeles bord som brukes under hele oppholdet.
  • Det skal være minimum 2 meter mellom bord og stoler.
  • Lunsj og middag er faste menyer. Frokost serveres på buffet av våre kokker.
  • Munnbind er påbudt i restaurant, på vei inn og ut.
  • Dispensere for melk/juice og kaffe rengjøres hyppig og du kan evt be om å få servert dette på bordet.
  • Unngå å ta på berøringspunkter, produkter hvis du ikke må.
Skinnarbu sin høyeste prioritet er trygghet for våre gjester og medarbeidere.
 
Velkommen til oss!
 
Rull til toppen