Hold selskap hos oss på Skinnarbu

Ønsker du å samle familie og venner til dåp eller konfirmasjon. På Skinnarbu har vi plass til storfamilien og vi lager et flott koldtbord, eller kanskje en 3-retters middag?

Etter maten er det mulig og sitte i vår barlounge og prate og kose seg med familiemedlemmer man kanskje ikke ser så ofte.

Se vår selskapsmeny


Tradisjonelt Koldtbord
Eggerøre, spekeskinke, røkelaks, potetsalat, grønn salat, karbonader med løk, roastbiff, brød, smør og tilbehør til nevnte retter. Skinnarbu, kr 445,- per kuvert, min 15 voksne. Halv pris for barn 5-12 år.

Utvidet koldtbord med varmretter (tillegg til standard):
Ørret eller laks- ovnsbakt, kyllingspyd, skinkestek, viltgryte, alt servert med passende tilbehør.
velg to varmretter +200,- p.p

Dessert
Karamellpudding, Panna Cotta med bærkompott, husets sjokolademousse, Pavlova.
Tillegg for dessert +95,- p.p(en dessert), dessertbuffet +150,- p.p
Vi er behjelpelige med å tilpasse til allergier/diettkrav, men må ha beskjed om dette min. 1 uke i forveien for å kunne tilby likeverdig mat til alle gjestene. Ved beskjed etter fristen vil det legges til 200,- kr på kuvertprisen.

BARLOUNGE

Baren vår ble pusset opp for 3 år siden og har en lun atmosfære med komfortable møbler. Her kan man kose seg med en kald øl etter turen og slappe av. Her er det live musikk fra vår huspianist nesten hver kveld, og fra tid til annen holdes det konserter. Kanskje du trenger å gjøre unna litt jobb før ferien virkelig kan starte? Eller hva med å reservere barloungen til et selskap? Her er det mange muligheter!

RESTURANT

Restauranten har plass til ca 150 gjester og vi kan tilpasse bordoppsett etter deres ønsker. Store vinduer gir mye lys og det er mulig å dele hele rommet i to slik at man kan avholde private selskaper i den borterste delen. Perfekt for bryllup, konfirmasjon, dåp og andre anledninger.

BUFFET

Vi er kjent for vår gode buffet, både til frokost og selskapsmenyer. Vi tilbyr et godt utvalg av kalde og varme retter, samt desserter. Alt presentert på en meget lekker og delikat måte.
TA KONTAKT OM SELSKAP

Kombiner ditt selskap med opplevelser

Noen av alle våre aktiviteter er:
Foredrag om tungtvannsaksjonen – eller om Sam Eyde,en av verdens største gründere. Her fortelles det også om starten av Norsk Hydro.
Teambuilding aktiviteter
3-4 timers gåtur i sabotørstien fra hotellet og ned til Vemork
Stå på langrenn utenfor hotellet
Besøk på industriarbeidermuseet på Vemork
Nydelig båttur med MS Fjellvåken innover spektakulære Møsvatn 918,5 meter over havet. (kun i sesongen juni-august)
En tur i den nye klatreparken på Krosso
Besøk Nasjonalparksenteret med en prisbelønt utstilling om villrein, nabo til hotellet
Tur med helikopter eller sjøfly (spesifikke perioder)
BESTILL NÅ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram