Leiligheter

Nyoppførte og moderne leiligheter med 1-3 soverom, 2- 8 sengeplasser. Fullt utstyrt kjøkken og alt du trenger for selvhushold og bekvemmelighet. Leilighetene ligger inne på hotellet og du kan gå tørrskodd til restaurant og resepsjon.

Executive Leilighet

Vår største og mest ekslusive leilighet. Nyoppført og moderne med 3 soverom, 8 sengeplasser og fullt utstyrt kjøkken. 2 bad. Alt du trenger for selvhushold og et bekvemt opphold med det lille ekstra. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en stor privat terrasse.

BESTILL NÅ

Superior leilighet

Våre leiligheter med det lille ekstra. De er nyoppførte og moderne leiligheter med stue/kjøkken, 2-3 soverom og 5-6 sengeplasser. Leilighetene har forskjellige soveromsløsninger.
BESTILL NÅ

Leilighet Deluxe

En ypperlig leilighet for 2 par på tur sammen. Her er det to luftige dobbeltrom, 2 bad og stue/kjøkken. Det er også mulig å benytte sofaen som sovesofa om man vil ha med et barn eller en ekstra voksen. Utstyrt med det man trenger for selvhushold.
BESTILL NÅ

Leilighet Family

Våre leiligheter som passer godt til familien. De er nyoppførte og moderne leiligheter med stue/kjøkken, 2 soverom, 4 sengeplasser. Leilighetene har ett soverom med dobbeltseng og ett med køyeseng, noen av disse har ikke vindu på køyesengrommet.
BESTILL NÅ

Leilighet Studio

Vår minste leilighet som passer godt til den som ikke trenger så mye plass. Det er en nyoppført og moderne leilighet med stue/kjøkken i ett, og ett soverom, med dobbeltseng og en ekstra seng over dobbeltsengen. Denne leiligheten har også en egen terrasse.
Mulighet å re opp en seng i sofaen på kjøkkenet/stuen.
2 -4 personer
BESTILL NÅ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram