NYHETER FRA SKINNARBU

den ukjente milliardaeren

Den ukjente milliardæren…

15jan

TA avslører den «ukjente milliardæren».

I en tidligere artikkel fra avisen kom det frem at en «ukjent milliardær» hadde kjøpt seg inn i Skinnarbu med ca 10%. Telemark Arbeiderblad har nå avslørt at denne (nå kjente) milliardæren er Leif Jørgen Moger, antatt å være nest rikeste mann på Romerike. Han sier dette til TA:

– Jeg var på en samling på Skinnarbu i august 2018 og da hadde jeg allerede kjøpt mine første aksjer i hotellet og fjelleiendommen. Jeg driver med investeringer for å ha noe å gjøre og er ingen klassisk investor. På lengre sikt tror jeg Skinnarbu kan bli en fornuftig investering.

Vi her på Skinnarbu er glad for å ha Moger med som investor – og vi jobber hver eneste dag for at både han og øvrige investorer skal se at investeringene de har gjort på Skinnarbu blir mer og mer fornuftig. Den beste måten vi kan gjøre dette på, er å prøve å holde et så høyt nivå som mulig ovenfor våre kjære gjester. Videre er det viktig å jobbe godt sammen med alle i regionen – og tørre å satse stort med videre utbygging av Skinnarbu som destinasjon,  innenfor fornuftige rammer og med bærekraft i forhold til Hardangervidda sin fauna og flora. Moger – og alle andre; vi er på god vei og vi gleder oss til fortsettelsen.

Les artikkelen hos TA her (krever abonnement)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faksimile fra Telemark Arbeiderblad

 

 

 

 

 

Folkemøte i Rjukanhuset

12des

Spennende tider i Rjukan-regionen

Reiseliv, kompetanse, arbeidsplasser og ringvirkninger av næringssatsinga som nå skjer i Tinn ble bl.a temaene på tirsdagens folkemøte på Rjukanhuset. Ordførerkandidat Steinar Bergsland hadde initiativet til dette sammen med Tinn Høyre. Dette ble et veldig godt møte der bl.a forventningsavklaringer, meningsutveksling, videre planer og lufting av idèer sto på timeplanen. Fra Skinarbu stilte Erlend Follegg og Rune W Nilsson. Mye spennende vil garantert skje videre fremover i regionen.

Se store deler av nøtet her:

oktoberfest på Skinnarbu

Oktoberfest på Skinnarbu

13sep

OKTOBERFEST PÅ SKINNARBU

Skinnarbu Nasjonalparkhotel smeller i gang med en formidabel oktoberfest – helgen 19-21. oktober! Her blir det stor stemning med ompamusikk (bl.a.), dans, oktoberfestmat og mye moro!

Sett av denne helgen – det vil du garantert ikke angre på!

2 døgn: 2.290,- pr pers i dobbeltrom, inkl. middag/frokost
1 døgn: 1.295,- pr pers i dobbeltrom, inkl. middag/frokost
Kun middag og arrangement: 435,-

Bestill på 35 09 56 00, på post@skinnarbu.no,  – eller her: https://booking.visbook.com/no/2202

Du kan også sende oss en melding via kontaktskjema

Vi sees!

Julebord på Skinnarbu 2018

Julebord på Skinnarbu i 2018

12sep

HAR DU BESTILT ÅRETS FIRMA/VENNE-JULEBORD?

Utenfra, i den tunge snøen, kan man se varmen som stråler ut fra de store vinduene på Skinnarbu. Der inne er lysene tent, det er fyr på peisene, lystige toner trenger seg gjennom veggene og ut i stillheten.
Tradisjonsrikt hjemmelaget julebord på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Den eventyrlige stemningen forsterkes i det julepyntede hotellet. Nybakt brød, fisk og skalldyr, nystekt ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, surkål, ost og fristende juledesserter. Tradisjonene med juleselskaper/julebord på Skinnarbu startet i 1939. Nå, som den gang, spares det ikke på noe på våre julebord. DETTE BØR OPPLEVES!!!
Ring 35 09 56 00 7 post@skinnarbu.no for bestilling

Send oss en e-post på post@skinnarbu.no så sender vi dere et tilbud!!

Leilighetene blir ferdigstillt

07aug

Vi må feire litt nå…

For; de to første leilighetene av alle de som ble solgt i Påsken er nå ferdigstillt. Resulatet ble mildt sagt pent! Dette er to flotte og moderne seniorsuiter som eies av privatpersoner – og som leies ut av Skinnarbu Nasjonalparkhotell til våre gjester. Gratulerer til eierne, til vår eminente samarbeidspartner RGS Utvikling AS som har gjort jobben, gratulerer til nye heldige gjester – og så gratulerer vi oss selv bittelitt!

Alle leiligheter i byggetrinn 1 ble solgt på rekordtid. Til høsten vil vi legge ut leiligheter for byggetrinn 2. Følg med!

I fotsporene til Nansen – på jakt etter ny rekord

14mai

Skinnarbu sin nye mentor og ambassadør, Anders Aukland, sammen med broren Jørgen, tar med seg Egil Nilsen og Eirik Bruland og legger ut på tvers over Grønland på selveste 17. mai!

Rekorden på ski over Grønland besittes p.t. av 2017-teamet Ivar Tollefsen, fjellklatrer Robert Caspersen og Trond Hilde. Disse karene klarte turen på 6 døgn 22 timer og 20 minutter. Distansen er 540 km – godt over Oslo -Trondheim. Anders og teamet har forberedt seg godt – både på Skinnarbu og andre plasser i verden.

Under ny sponsor Ragde Eiendom har Anders forpliktet seg til 3 nye aktive år som idrettsutøver, sammen med Tord Asle Gjerdalen og Andreas Nygaard. Vi på Skinnarbulaget er glade for å få lov til å være med å støtte opp om turen. Vi heier på gutta og ønsker lykke til – og gleder oss til Anders sitt videre engasjement på Skinnarbu!

Riktig God 17. mai til alle – både de på ski og de i tog – og alle andre!