Skinnarbu – en spektakulær destinasjon i ekspansjon

Skinnarbu ligger tett på Hardangervidda 1000 m.o.h, ca 20 min. fra Rjukan i Telemark. Skinnarbu har en egen, lang historie og byr på et mangfold av aktiviteter – med en eventyrlig natur. Stedet har fascinert turgåere, turister og ferierende i lang tid, og mange har kommet igjen og igjen.

 Hardangervidda er i seg selv et eventyrlig eldorado og byr på muligheter som jakt, fiske, turer, sykling, bading, m.m. I tillegg er Skinnarbu et yndet utgangspunkt for attraksjoner like i nærheten, som Krossobanen, Gaustatoppen, Vemork, Sabotørstien, en fantastisk tur med Fjellvåken på Møsvatn, strikkhopp, konserter, festivaler og forestillinger.

På Skinnarbu finner du i tillegg til hotellet, 13 leiligheter og 3 lodger.
Kjøp leilighet, frihet og luksusliv og bruk tiden på deg selv.
Dere kan nyte den spektakulære naturen på dagtid, lese en bok foran peisen, på kvelden kan dere ta en dans i baren eller nyte en 3- retters middag i restauranten.
Ta fridagene dine hos oss, vi ordner det meste. Nyt livet og fritiden. Ikke bruk søndagen på sluttvask, det kan hotellet ordne til en fast pris.

Leieinntekter
Leieinntekter som helt eller delvis kan finansiere kjøp av din drømmeleilighet på høyfjellet! Vi tar ansvar for å leie ut leiligheten din og for alt av innsalg, markedsføring og booking av leiligheten. Leiligheten har en utleieplikt som vil gi deg som eier inntekter.


Se leiligheter til salgs her:
https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=192520503

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram